A2 -B1 Intermediate

study-dutch-utrecht

Afstandsonderwijs: A2 naar B1 Intermediate

Afstandsonderwijs heeft videoconferentielessen van 90 minuten ondersteund door een digitaal platform. Het is een interactieve manier om Nederlands te leren. De groepen zullen niet groter zijn dan vier personen om ervoor te zorgen dat iedereen een goede leerervaring krijgt. De lessen bestaan voor het grootste deel uit het oefenen van de spreekvaardigheden maar in de cursus ontwikkel je natuur al je taalvaardigheden (luisteren, lezen, schrijven en spreken). Deze manier van studeren is echt succesvol en een geweldig alternatief voor traditionele klassikale lessen.

Deze cursus.

In de A2-B1 Intermediate cursus begint u het Nederlands op een zelfstandiger niveau te begrijpen, te spreken en te lezen.

In 21 verschillende lessen leert u onder andere over de Nederlandse Koninklijke familie maar ook over de manier waarop u een geschikte accommodatie kunt vinden. Verder leert u hoe u een goede discussie kunt voeren en hoe u daarin uw mening en ideeën goed kunt verwoorden. De lessen zijn gevuld met informatie over elk aspect van de Nederlandse samenleving en met veel nieuwe woorden en grammatica-uitleg; kortom met een schat aan kennis en vaardigheden die u nodig heeft om goed te functioneren in Nederland.

Tijdens de lessen krijgt u praktische instructies en werkt u in kleine groepen, in tweetallen of met uw docent aan opdrachten en uw huiswerk. U ontwikkelt uw spreek, lees, schrijf en luistervaardigheden tot B1-Intermediate niveau.

De docenten.

Onze docenten zijn altijd ervaren en goed getrainde professionals. Zij begrijpen uw individuele leerbehoeften en stijl en motiveren en begeleiden u in het leerproces. Hun doel is om u alle praktische Nederlandse taalvaardigheden te leren die u bij het wonen, leven en werken in Nederland nodig heeft. Er is een open en vriendelijke sfeer in al onze lessen en studenten werken nauw samen met de docent.

Het resultaat.

Deze cursus is het eerste deel van het B1-niveau. Na het afronden van de volledige B1-upper cursus kunt u:

Luisteren Lezen Spreken Schrijven
U kunt de hoofdpunten begrijpen als er duidelijk en helder gesproken wordt. U kunt vertrouwde zaken die regelmatig terugkomen op werk, school en vrije tijd begrijpen. U kunt teksten begrijpen over alledaagse of aan werk gerelateerde zaken. U kunt de beschrijvingen van gebeurtenissen, wensen en gevoelens begrijpen. Als u op reis bent kunt u communiceren over alle noodzakelijke zaken. U kunt onvoorbereid deelnemen aan dagelijkse gesprekken. U kunt een eenvoudige samenhangende tekst schrijven en u kunt persoonlijke brieven schrijven waarin u uw ervaringen en indrukken beschrijft.

Praktische informatie.

Wij gebruiken de Delftse Methode boeken waarbij alle nieuwe woorden die u moet leren in 27 talen zijn vertaald.

Om de meeste vooruitgang te boeken is het nodig om ongeveer 2-3 uur per week huiswerk te doen. De docent zal uw voortgang monitoren en dit met u bespreken.

Duur: 8 weken/ 16 lessen van 1.5 uur/ twee keer per week.

Groepsgrootte: maximaal 4 studenten

Studieprogramma: Hoofdstuk 1-21  van het boek “Tweede Ronde” van Boom uitgevers.

Prijs: 280 euro (exclusief boek). U kunt dit boek ook gebruiken voor de B1-Intermediate B1-Upper cursus. Kijk hier voor een demo van het online cursusmateriaal. Voor het begin van uw cursus kunt u het boek bestellen door hier te klikken.

 

Wat is mijn niveau?

Als u niet zeker weet wat uw huidige niveau is kunt u een afspraak maken om een ​​niveautest te doen. Onze docenten zullen het resultaat met u bespreken en u adviseren welke cursus het meest geschikt is. Daarvoor kunt u hier contact met ons opnemen.

Certificaat

Alle studenten die ten minste 80% van de lessen hebben bijgewoond krijgen een certificaat.