A0 – A1

dutch-beginners

A0 naar A1

Deze cursus.

In de A0-A1 cursus leert u hoe je Nederlands op een elementair niveau kunt begrijpen, spreken en lezen.

De onderwerpen zijn jezelf voorstellen, persoonlijke informatie geven, de weg vragen en uitleggen, het weer, cijfers, de tijd, winkelen en andere praktische zaken.

De lessen.

Tijdens de lessen krijgt u praktische instructies en werkt u in kleine groepen, in tweetallen of met uw docent aan opdrachten en uw huiswerk. U ontwikkelt uw spreek, lees, schrijf en luistervaardigheden tot A1-niveau.

De docenten.

Onze docenten zijn altijd ervaren en goed getrainde professionals. Zij begrijpen uw individuele leerbehoeften en stijl en motiveren en begeleiden u in het leerproces. Hun doel is om u alle praktische Nederlandse taalvaardigheden te leren die u bij het wonen, leven en werken in Nederland nodig heeft. Er is een open en vriendelijke sfeer in al onze lessen en studenten werken nauw samen met de docent.

Het resultaat

Na afloop van de cursus kunt u:

Luisteren Lezen Spreken Schrijven
Vertrouwde woorden en basiszinnen die uzelf, uw familie en uw omgeving betreffen begrijpen, wanneer de mensen langzaam en duidelijk spreken. U kunt vertrouwde namen, woorden en zeer eenvoudige zinnen begrijpen; bijvoorbeeld mededelingen op posters en in catalogi. U kunt deelnemen aan een eenvoudig gesprek in een langzaam tempo over vertrouwde alledaagse zaken. U kunt een korte en eenvoudige ansichtkaart schrijven en u kunt persoonlijke gegevens invullen op een formulier.

Praktische informatie

Wij gebruiken het boek “Van Start”. U kunt gemakkelijk studeren zonder enige voorkennis van het Nederlands.

Om de meeste vooruitgang te boeken is het nodig om ongeveer 2-3 uur per week huiswerk te doen. De docent zal uw voortgang monitoren en dit met u bespreken.

Duur: 8 weken / 16 lessen van 2 uur / twee keer per week.

Groepsgrootte: maximaal 8 studenten

Wat is mijn niveau?

Als u niet zeker weet wat uw huidige niveau is kunt u een afspraak maken om een ​​niveautest te doen. Onze docenten zullen het resultaat met u bespreken en u adviseren welke cursus het meest geschikt is. Daarvoor kunt u hier contact met ons opnemen.

Certificaat

Alle studenten die ten minste 80% van de lessen hebben bijgewoond krijgen een certificaat.

Regular CourseDateDay(s)/TimeHoursPriceOrder book
Van start Methode
Details course click
dutch-beginners
30 Mar - 13 MayMon, Wed
13:00 -15:00
32not availableVan start Methode
Order book click